Vampir olmak istiyorum
Örnek Rp
Fransa bazen içinde yaşayanlar için sıkıcı ve kurtulmak istenecek yer haline geliyordu. Yapılan işler insanlar için rutin hale gelmeye başladığı sırada Paris'in göbeğinde bir takım cinayetler işlenmeye başladı. Katil veya katiller, Fransız gazetelerine göre bunu yapan bir çeteydi, arkalarında hiçbir iz bırakmadan kurbanlarını anlaşılamayan yöntemlerle öldürüyorlardı. Polis bu konuda bir adım bile ilerleyemezken bu cinayetleri işleyenler gün geçtikçe kurbanlarına bir yenisini ekliyordu.
Aslında bu cinayetleri işleyen iki tane vampirden başka birşey değildi. Biri yeni dönüşmüş, biri de ona avlanmayı öğreten 499 yaşında bir vampirdi.
Darcey Eglantina, uzun zaman önce adını bilmediği sadece sapsarı saçlarını hatırladığı bir vampir tarafından dönüştürülmüştü. Uzun yıllar boyunca yalnız başına dolaşmış ve sadece zor durumda kaldığında insan kanı içmişti ama bir kaç hafta önce onu bulan vampir sayesinde bir rüyadaymış gibi ard arda insanları öldürmeye başlamıştı.
"Ne yaptığını biliyorum."
Darcey uzun bir süredir içinde olduğu rüyadan kopmuş ve şu anda onun boynundan tutarak duvara yaslamış vampire sakince açıklıyordu.
"Hiçbir şey bildiğini zannetmiyorum Darcey."
Darcey sakinliğini korumayı sürdürdü ama gözlerinde ateşler barınıyordu.
"Ah evet biliyorum. Sen yeni dönüşmüş bir vampir değilsin. Aksine 100 yaşında ve karşındakini hipnotize edebiliyorsun. Bunca zamandır neden sadece öldürmek istediğimi artık anlıyorum."
Darcey'i duvara sıkıştıran vampir şaşkınlığını saklayamadı ve kızıl saçlı vampiri duvara sıkıştırdığı kollarını gevşetti. Darcey bundan faydalanarak onu karşı duvara büyük bir kuvvetle fırlattı. Vampir hızla fırladı ve ona ürkütücü bakışlar atan Darcey'nin üzerine uçtu. Darcey hızla ona doğru gelen vampiri bekledi ve boğazına yapıştı. Vampirde biraz önce bıraktığı boğaza dayadı ellerini ama Darcey'nin çevikliği ve kuvveti karşısında bir şey yapamadı. Darcey kollarını kaldırdı ve eller arasından kurtuldu. Vampir hızla zıpladı ve Darcey'nin peşinden sokağın sonuna ilerledi.
"Beni yenebileceğini zannetmiyorum Darcey."
Vampir keyifle Darcey'e baktı ve tüm kuvvetiyle onun durduğu yere zıpladı. Darcey hızla yerini değiştirdi ve vampirin arkasına geçti. Vampir daha ne olduğunu anlayamadan Darcey'nin dudakları kırmızı gözlere sahip vampirin boynuna dokundu. Darcey hızla hareket ediyordu. İki saniye sonra vampirin kafası bedeninden ayrıldı ve yere yuvarlandı. Darcey hızla vampirin kollarını ve bacaklarını ayırdı. Az zamanı olduğunu bildiği için Darcey hızla sokağın sonundaki çöpleri büyük bir ateşe dönüştürdü ve teker teker vampirin parçalarını attı.
Kısa bir süre sonra vampirin tüm bedeni ateşin içinde kaybolurken darcey saçlarını tek eliyle topladı ve havayı solumamaya özen göstererek konuştu.
"Ah ama ben zannediyorum."